Program


MADE IN TÖKÖL - retro musical
9

MADE IN TÖKÖL - retro musical

A MADE IN... sorozatunk legújabb változata a MADE in Tököl című retro-musical-parádéban örökzöld slágereket, és népszerű musical jeleneteket láthatnak és dalokat hallhatnak, ami minden korosztály számára kellemes időtöltést nyújt, és természetesen „Tökölösen".

MADE in Tököl
a Te Bulid...
retro-musical

A MADE IN... sorozatunk célja, hogy minden település, egy falvacskától, a városig, az ott élők közössége kaphasson egy egész estés „testre szabott” zenés, táncos szórakozást, ami róluk is szól. Az ilyen program mindenkit és mindenhol magával ragad, mert több mint egy koncert, több mint egy CD, és több mint egy TV produkció. Az Ő estéjük amire egy életen át fognak szívesen emlékezni!

A MADE IN... sorozatunk legújabb változata a MADE in Tököl című retro-musical-parádéban örökzöld slágereket, és népszerű musical jeleneteket láthatnak és dalokat hallhatnak, ami minden korosztály számára kellemes időtöltést nyújt, és természetesen „Tökölösen”. Eljátsszuk és megidézzük a régi idők hazai és külföldi hangulatát: zajlanak az események, járnak a lábak, pörögnek a szoknyák, csattannak a csókok, és szól a Rock and Roll. Többek között olyan hazai dallamok csendülnek fel, mint a 220 felett, Santa Maria, Valaki mondja meg, Holnap hajnalig, Meghalok, hogy ha rám nézel vagy a tengerentúli mára már kultikussá vált Grease, vagy éppen a Mamma Mia című musicalek jelenetei és sikerdalai. Mindezek pedig látványos koreográfiákkal fűszerezve. Ismert sikermusicalekből is elhozunk néhány dalt a közönségnek, olyanokat, mint a Fame, a Godspell, Hair vagy a Valahol Európában. Nem utolsó sorban pedig legyen egy meglepetés, hogy mit is jelent az, hogy „Tökölösen.”

Az est sztárvendége: Vágó Zsuzsi, a Budapesti Operettszínház művésze.

Szereplők:
Gombás Ádám
Nyitrai Hédi
Papp Brigitta
Babinszki Dóra
Benedek Eszter
Rostagni Csaba
Varga Krisztián
Fatalin Zsombor
Muhari Tamara
Szegvári Melinda
Papp Nikolett
Kiss Dóra
Gál Csengelle
Babinszki Virág
Kató Linda
Vatay-Frey Rebeka

Rendező: Marinkovics Zsófia
Koreográfus: Nemcsók Nóra
Korrepetitor: Jónás Andrea
Zenei rendező: Vágó Zsuzsi